GÖR DIN PLATS #2

Vi gräver där vi står! Våra bygder är rika på människor som genom sin kreativitet, sitt driv och innovativa idéer skapar lokal förändring. Varför inte använda den kompetens som vi redan har för att utveckla våra platser gemensamt?


Vi bjuder in till en nätverksträff för aktörer i Sjuhärad där vi kan mötas, utbyta idéer och knyta nya samarbeten över gränserna. Du kan vara egen företagare, kulturaktör, tjänsteperson eller engagerad ideellt i föreningslivet. Det som är gemensamt för oss alla är att vi vill att våra platser ska leva och vara platser där drömmar kan bli verklighet.


Under förmiddagen får vi tillfälle att mötas och vi får gemensamt utveckla våra färdigheter kring hur en skapar engagemang kring sin verksamhet och hur en gör för att dra igång den där fantastiska idén som legat och grott. Fokus kommer ligga på att dela kunskaper med varandra och dagen kommer utgå från deltagarnas faktiska situationer.

PROGRAM
Speed date
Vi värmer upp med snabba möten där vi skissar upp idéer och möjligheter. Sara Östebro från Boy konsthall leder programpunkten.

Kreativt seminarium och samtalsgrupper under ledning av Kevin Tullgren och Charlotte Ek Wirack från Dramalogen.


VAD → Nätverksträff för aktörer verksamma i Sjuhärad
VI RIKTAR OSS TILL → Aktörer som levandegör våra bygder, inom alla fält. Det kan vara kulturaktörer, konstnärer, kulturorganisationer, föreningar, kulturella och kreativa näringar, egna företagare, aktörer inom upplevelse- och besöksnäring, grupper och personer viktiga för lokal utveckling såsom byalag, hembygdsföreningar, lokala företag, lokala fastighetsägare, tjänstepersoner, politiker och så vidare.
DATUM & TID → Tisdag 2/2 9.00-12.30
VAR → Online via Zoom
ANMÄL DIG HÄR → https://forms.gle/7NgdQ4F7A7Ea7skQ8
I anmälan vill vi att du svarar på ett par frågor om din plats, för att vi ska kunna skräddarsy träffen för er. Träffen är helt kostnadsfri. Anmäl dig senast 28/1.

Träffen samarrangeras av Art Center Sjuhärad och Leader Sjuhärad. Art Center Sjuhärad består av Boy konsthall och Teater Nu, Rydals museum, Internationellt Vävcenter Sjuhärad, Nycirkusfestival Rydal och Drömfabriken – Det andra väveriet. Nätverket syftar bland annat till att göra sina respektive platser i Sjuhärad mer kreativa, hållbara och roligare för alla som verkar och bor där. Dagen görs med stöd av Boråsregionen och Leader Sjuhärad.

GÖR DIN PLATS #1 ägde rum på Väveriet i Uddebo, då med temat kulturdriven platsutveckling och villkoren för konstnärer och kreativa näringar på den mindre orten.

FRÅGOR? → Maila oss på boykonsthall@teaternu.se
Hoppas vi ses!

Foto: Alicia Wennstig